Wie is Door Gj

Ik, Gerritjan Smink, ben sinds 1 september 2015 mijn eigen bedrijf begonnen onder de naam Door Gj.
Je kunt me altijd bellen of mailen voor een opdracht, groot of klein. Ik ben een prettige persoon om mee samen te werken. Samen zorgen we voor een mooi resultaat.

 


Wat achtergrond informatie over mijzelf

Gerritjan Smink, getrouwd met Ingrid en een trotse vader van twee prachtige dochters Laura en Julia. Met mijn gezin woon ik heerlijk rustig in het dorpje Hengelo Gld  (vlakbij Doetinchem). Naast mijn creatieve uitingen op mijn beeldscherm, leef ik mij, als ik wat tijd over heb, graag uit in de sportschool of buiten in deze mooie omgeving. Hardlopen is namelijk een groot onderdeel van mijn leven en probeer hier dan ook af en toe wat tijd voor vrij te maken. Een andere grote hobby van mij zijn onze katten. Wij zijn dol op Maine Coons. We hebben dan ook zeven van deze joekels rondlopen in huis. De verzorging en het onderhoud is een flinke dagelijkse klus. Ook ben ik een Formule 1 fan, daar kan ik zondags erg van genieten. Mocht je verder nog iets over mij willen weten, neem dan gerust contact met mij op.

Mijn gegevens 

Plataanweg 21,  7255AZ  Hengelo  Gld
Telefoon: 06 47 55 33 97
E-mail: info@doorgj.nl 
K.v.K. Arnhem nr.: 63980282    
BTW nr.: NL001377228B69   
Bankrekeningnr.: NL04 RABO 0305 7897 67
Leveringsvoorwaaarden: